Juoksukengät, Juoksutavat & Asusteet alesta

Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteenne. Kaikki tässä tilatut kohteet ovat lähellä sanaa tässä, "Mitä näet verkkosivuillamme on se, mitä saat 7 päivää". Voit nauttia helposti paluusta tai vaihtaa, sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä palauttamalla toimitusosoitetta ennen palautus kohteita. Ota meihin yhteyttä! Kaikkien meille palautettavien tavaroiden on oltava kuluneet, vaihdettava tai pestävä alkuperäisessä kunnossaan, kun kaikki tunnisteet on kiinnitetty.

Kaikki tilaamat esineet saavat oikeat esineet täältä. Lupaamme sinulle oikeat tilauspaketit. Joten jos takaisin oikeat kohteet hyvitystä:. Toimitus- ja käsittelymaksuja ei palauteta Meillä ei ole oikeiden tilausmaksujen palautus- tai vaihto-kustannuksia, olet vastuussa toimituskuluista. Lisäksi suosittelemme omaa suojaasi seurantaa ja vakuutusta, koska emme ole vastuussa kadonneista toimituksista.

Kaikki palautetut tavarat tulee lähettää lähetysosoitteeseen, lähetämme sähköpostiviestin, kun olet tullut kanssamme!

vaihto

Järjestämme vaihtoa eri kokoa tai väriä varten 30 päivän kuluessa alkuperäisestä tilauspäivästä. Ota yhteyttä tilausnumerosi kanssa ja yksi tiimimme jäsenistä auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä! Jos haluat vaihtaa erän eri tavoin, sinun on palautettava tuotteesi hyvitystä varten ja tehtävä uusi tilaus haluamallasi tyylillä.

Sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä ennen palautuskohteita. Kaikkien meille palautettavien tavaroiden on oltava kuluneet, vaihdettava tai pestävä alkuperäisessä kunnossaan, kun kaikki tunnisteet on kiinnitetty. Käytetyt tai likaiset tuotteet palautetaan takaisin sinulle.

Meillä ei ole lähetyskuluja kattamaan vaihto, olet vastuussa paluukuljetuksista ja lähetyskulut takaisin sinulle vaihdetuista kohteista. Suosittelemme jäljittämistä ja vakuutuksia, kun lähetät meille tuotteita omaan suojaasi, koska emme ole vastuussa kadonneista toimituksista. Toimitus- ja käsittelymaksuja ei palauteta.

Varauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Syy, että meillä on kaikki tilaukset mahdollisimman pian 6-8 tunnin kuluessa tilausten tilauksesta, joten emme aina voi peruuttaa tilausta sen jälkeen, kun se on jätetty. Toivottavasti ymmärrät tämän tärkeän asian. Peruuttamisvaatimukset on lähetetty sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty palautusoikeuden mukaisesti. Sinun täytyy maksaa provisio pankille.

Kind message: Jos saat 10-numeroisen seurantanumeron 3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, olet ehkä nähnyt sähköpostipalvelimesi roskasisältöisenä. Tässä tapauksessa ota meihin yhteyttä saadaksesi ohjeet "Seuranta.

Ratkaise ongelmaasi

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Käsittelemme pyyntösi tai valituksesi mahdollisimman pian.

Takaisin
Juoksukengät, Juoksutavat & Asusteet alesta

Copyright © 2020 www.olghcreditunion.com. All Rights Reserved.

juoksukengät, miesten juoksut, puristukset, takit, shortsit, t-paidat, sukkahousut, topit